Hvornår har jeg brug for en elektriker?

27 January 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Du har brug for en autoriseret og professionel elektriker, når der skal foretages ændringer i de faste el installationer i en bygning. Du må for eksempel godt selv skifte en pære eller sætte en ny stikprop på en eksisterende stik kontakt – men skal der trækkes nye kabler eller udskiftes hfi anlæg, er det en autoriseret elektriker som skal på banen.

Hvem er Elektrikeren Mathias Karlsen?

Elektrikeren Mathias Karlsen er din autoriserede elektriker på Bornholm. Elektrikeren Mathias Karlsen løser alle opgaver inden for el installationer – store såvel som små, og for private såvel som for virksomheder og for offentlige institutioner. Når du vælger Elektrikeren Mathias Karlsen som din elektriker på Bornholm, er du garanteret den bedste service og et solidt og holdbart resultat.

Elektrikeren Mathias Karlsen er samtidig autoriseret til at montere og installere luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper, og hjælper gerne med planlægning af installationer i forbindelse med bygge projekter og entrepriser. Du kan altid regne med en professionel og kundevendt betjening hos Elektrikeren Mathias Karlsen, som har været i faget i mange år, og som ved hvad god kommunikation og rene linjer betyder for dig som kunde.

Samtidig har du garanti for et stykke vel udført elektriker arbejde. Elektrikeren Mathias Karlsen er medlem af Valmi – en branche organisation for selvstændige elektrikere i Danmark, som borger for den høje kvalitet i medlemmernes arbejde, og samtidig kan stille garanti for at alle forsikringer, certificeringer og autorisationer er på plads. Med en Valmi elektriker som for eksempel Elektrikeren Mathias Karlsen kan du således være helt tryg ved at dine el installationer er i sikre og professionelle hænder.

Du kan finde Elektrikeren Mathias Karlsen på hjemmesiden elektrikerenbornholm.dk – kontakt din elektriker i Bornholm allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på el arbejde i dit hjem eller i din virksomhed.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning