Hvorfor skal jeg købe House Doctor decor?

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

House Doctor repræsenterer det ultimative inden for dansk og skandinavisk design. House Doctor er ejet og drevet af de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen som med kreativitet og gå på mod har udviklet den succesfulde virksomhed. De tre søskende har mange års erfaring inden for design og brugskunst og har således i samarbejde skabt den smukke og dekorative linje som House Doctor repræsenterer.

Er du en fan af det enkle, det hyggelige og det stilfulde kan du hos House Doctor finde lækkert boheme tilbehør som tilføjer dine stuer og værelser en raffineret atmosfære. Alle produkter fra House Doctor er designet til at passe perfekt sammen, og holder en stil som er både provokerende, personlig og uformel. Der er ikke gået på kompromis med den solide kvalitet og de høje standarder hverken når det gælder udformning af det smukke interiør eller kvaliteten af de anvendte materialer.

Uanset om du er i markedet efter møbler, kurve, glas, service, belysning, opbevaring eller måske endda udendørs indretning og dekoration kan du hos House Doctor finde de lækreste emner. Dit hjem vil blive beriget af en vitamin indsprøjtning fra House Doctor!

Hvor kan jeg købe møbler og øvrige indretnings artikler fra House Doctor?

Hvis du leder efter en leverandør af House Doctor produkter kan du med fordel tjekke MøbelNord. MøbelNord er online forhandler af møbler og bolig interiør samt belysning til moderne og kvalitets bevidste kunder som ønsker at skabe et stemningsfuldt designer hjem. Når du køber møbler og øvrigt decor hos MøbelNord kan du være sikker på at pris og kvalitet går hånd i hånd. MøbelNord forhandler nemlig kun produkter fra de mest kendte og veletablerede brands i Danmark og i udlandet. Se alle varer fra House Doctor og mange andre spændende producenter i den online shop på mobelnord.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning