Hvorfor bruge en anlægsgartner?

27 februar 2020 Camilla Skøtt

editorial

Et par planter her, nogle buske der og måske et træ der og der. Hegn om terrassen, krukker foran hoveddøren og bum… så har du en have. Eller hvad? 

Har du en have, der trænger til at blive lagt om, eller har du lige bygget et hus, så haven nu bare er en stor mudderpøl? Det er ikke så ligetil at anlægge en ny have, og derfor er der mange fordele ved at få hjælp fra en anlægsgartner (se mere på http://gartnerweiss.dk/vi-udfoerer/anlaegsgartner/).

 

 

Få din drømmehave

De fleste af os kan sagtens forestille os, hvordan haven skal se ud, men de færreste af os ved, hvilke specifikke planter, buske og stauder, vi skal købe for at nå frem til målet. 

At skabe en skøn og velfungerende have kræver en del planlægning. Det er ikke alle planter, der kan stå i samme bed, og der skal tages højde for jordforhold, sol, skygge, vand og meget andet. Kort sagt er det sværere, end det lyder at skabe drømmehaven.

Men en anlægsgartner kan hjælpe dig. Du får råd og vejledning, foreslag til planter, buske og blomster og måske endda hjælp til at føre det hele ud i livet. Kan du godt lide selve arbejdet i haven, men ved du bare ikke, hvad du skal plante og hvor, kan du også få en havetegning af en anlægsgartner og derfra skabe drømmehaven skridt for skridt med dine egne hænder.

Få hjælp til det praktiske

Hvis du er havemenneske, er det muligvis de mere hyggelige ting, du godt kan lide at lave; nippe roserne, passe køkkenhaven, vande blomster og videre i den dur. Det er straks sværere og mere krævende, hvis der skal sættes hegn op, eller der er store træer, som skal fældes. 

Med en anlægsgartner kan du få hjælp til de praktiske ting, du ikke selv orker eller kan overkomme, og på den måde kan du koncentrere dig om de ting, du selv kan lide at lave.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning