Hvordan vælger du en leverandør af træemballage på Fyn?

30 March 2021 Silje Hansen

editorial

Står du i en situation, hvor du har brug for træemballage? Så er du måske allerede gået i tænkeboks over, hvor du skal få emballagen fra. Den helt rette træemballage kan nemlig være alfa og omega, når du skal fragte varer eller lignende fra a til b.

I denne artikel bliver du hjulpet mere på vej, så du nemmere og hurtigere kan finde frem til et firma, som kan hjælpe dig. 

Træemballage på Fyn – sådan vælger du det rette firma

Gør dig først disse overvejelser:

Før du rækker ud til firmaer på Fyn, som arbejder med træemballage, så er der flere overvejelser, du kan gøre dig. Først og fremmest kan du forholde dig til, hvad træemballagen skal bruges til, altså hvad du skal have fragtet. Det har nemlig meget at sige for størrelsen på emballagen. Du kan med fordel have styr på målene og vægten på det, der skal i træemballage. 

Hvis du allerede nu ved, at du skal fragte noget, som kræver ekstra beskyttelse, så er det også værd at have i baghovedet. Der findes nemlig emballage, som kan sikre dine ting ekstra godt – og det er selvfølgelig med at gribe den mulighed. 

Kig efter dette ved forskellige firmaer

Hvis du til en start har godt styr på ovenstående, så kan du begynde at tage kontakt til forskellige firmaer på Fyn. Kig gerne efter hvor mange års erfaring firmaet har med træemballage og hvilke type kasser de kan levere. 

Noget andet du kan kigge efter er, hvilke certificeringer firmaet har. Det er f.eks. en fordel, hvis firmaet har en ISPM certificering, da det betyder, at træemballagen gerne må transporteres rundt i hele verden. 

Som det sidste bør du række ud til en lille håndfuld firmaer og indhente uforpligtende tilbud. På den måde kan du få konkrete priser på, hvad træemballage Fyn vil koste

More articles

04 March 2023

Teltudlejning