Hvem bestemmer tonerne ved arbejde med dental fræsning?

26 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være et nøjsommeligt arbejde at beskæftige sig med dental fræsning, og nogle gange skal man virkelig koncentrere sig om at udføre arbejdet med det.

Andre gange kan man mere tage den på gefühl og klare det lidt mere afslappet, fordi man er vant til at klare den slags opgaver, at man næsten føler, man kan klare det med klap for øjet og med den ikke foretrukne hånd.

Dette betyder, at tankerne kan svæve lidt væk til, hvad man skal have at spise i aften, hvilken film man glæder sig til at se, om det egentlig var en god kam i går.

Måske begynder man at tale med de andre, men de har så ikke tid til at underholde en det meste af tiden, og andre tilfælde kan man ikke selv snakke med dem, fordi man lige skal svinge ind og ud af ekstra koncentration.

Derfor vælger de fleste arbejdspladser da også at give lov til, at man tænder for en radio enten på en gammeldags en, eller man lader en computer spille en radiostation eller afspiller en musikliste.

For det er hovedsageligt musik, man har med at gøre her, for man skal ikke give det lige så meget opmærksomhed, som hvis man skulle lægge ører til den dybdeborende graverjournalististisk fortælling.

Men det medfører også det sædvanlige problem: Hvad skal vi høre?

Nogle er til pop, andre vil høre dansktop, nogle kan kun med techno, mens andre foretrækker tung heavy metal.

Så må man enten gå på kompromis og skiftes mellem genre eller lade det gå på omgang fra dag til dag eller time til time, hvad der skal lyttes til.

Man skal bare være obs på, at man ikke generer eller forstyrrer andre, for der er jo nok nogle medarbejdere, som helst så, at der slet ikke blev spillet musik.

Så: skru ikke for højt op.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning