Hvad vil du blande din spiritus med?

15 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du bare kender til lidt af drinksverden, så ved du, at nogle drinks kan man næsten lave med bare ingredienser, mens andre kræver alt fra grøntsager til krydderier og skal laves med nogle bestemte remedier, som de færreste mennesker ejer, hvorfor de får dem ude i byen.

Man kan jo bare nøjes med at tage en rom med noget cola i, som der er en meget klassisk drink, hvor man kan nørde med, hvad det skal være for en type rom, der skal i, mens man også kan diskutere, hvor meget cola og hvilken slags der skal i.

Så kan man lave en enkelt gin og tonic, men den kan man så også krydre med agurk og isterninger, mens andre vil have ginnen kold først uden isterninger.

Faktisk er bare det med at få sig et koldt glas whiskey en videnskab i sig selv, hvorfor man ser nogle bruge afkølede sten til den slags, fordi man ellers får fortyndet ens whiskey ved at få vand i den.

Lav dine drinks, som du vil have den

Derfor man kan sagtens have sin egen måde at lave en drink på, som det stort set kun er en selv, der kan lide, men man kan også være så dårlig til det, fordi man ikke bruge de bedste og friske ingredienser, at det smager virkelig dårligt.

Som sagt er det jo en af grundene til, at man tager på bar eller café eller natklub for at få sig nogle drinks af nogle mennesker, der kan finde ud af at lave dem.

Er man virkelig dygtig, så kan man faktisk leve af at lave drinks og åbne sit eget sted, eller man kan rejse rundt og lave den slags for andre folk til fester eller på restaurationer.

Men langt de fleste drinks bliver nok fremstillet derhjemme af sager, man selv har købt ind.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning