Hvad gør du, når redningsvestene bliver for gamle?

08 September 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvad gør du, når redningsvestene bliver for gamle?

Der er mange ting, som man godt kan tolerere, at de bliver lidt for gamle, uden det har den store konsekvens – i nogle tilfælde gør det ligefrem det givne mere værd eller giver det charme!

Dette kan være alt fra, at man har en sjælden tegneserie, som så bare bliver mere værd med tiden, hvis man forstår at passe på den, eller man måske har en kasket, som egentlig ikke er mange penge værd, men som man fik som kærlig gave for mange år siden.

Med tiden har den så fået en masse brugsspor, der gør, at når man finder den frem igen, så kan man genkalde sig alle de minder med et smil, når man ser på den.

Hvis man så har noget mad, der er blevet for gammelt, så er det jo bare med at skaffe sig af med det. Værre er det ikke.

Redningsveste skal altid være tip-top!

Men når man så taler om sådan noget som redningsveste, så bør man altid kontrollere både som privatsejler og kommerciel sejllads, at man har nogle redningsveste, der fungerer.

Vi behøver vel dårligt forklare, hvorfor dette er nødvendigt.

Helst skal de jo aldrig i brug, men skulle der ske noget, så er det nødvendigt at have brugbare og friske af slagsen.

De kan da godt holde sig et stykke tid, men det er værd at kontrollere dem jævnligt på samme måde, som man laver en brandøvelse i en bygning.

Det er måske ikke altid til at se, om redningsvestene er blevet for gamle, men hvis de bare har hængt og er falmet i solen, eller man kan se, at tidens tand ikke har været god ved dem, så er det måske på tide at skifte dem ud og anskaffe sig nogle nye.

Der er altid gode steder at skaffe sig den slags fra.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning