Husk at tage al den selvbruner af

12 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle mennesker er det en del af deres livsstil, at de lægger sig en omgang selvbruner som en del af deres makeup eller bare fremstilling af sig selv generelt.

De kunne ikke forestille sig ikke at gøre det, og måske vænner de sig så meget til kuløren, at de hele tiden skal have det mørkere, fordi de ikke kan se, at den gamle kulør var mørk nok.

Måske bliver man ligefrem sponsoreret af et selvbrunerfirma, fordi man bruger det samme mærke så tit!

Andre mennesker skal lige have lagt noget selvbruner, inden de skal på ferie, fordi de netop ikke vil komme derned til Syden og alt for tydeligt afsløre, at de kommer fra det kolde nord og er turist.

Visse personer bliver så glad for den naturlige, brune kulør, at de bruger selvbruner derhjemme for at bevare kuløren.

Og så er der jo dem, der vælger den her løsning, fordi den er hurtigere og mere skånsom for helbredet end via solarium eller den naturlige sol – hvor man glemmer solcremen.

Men selvbruneren skal af igen

Du kan nok selv føle, at du ser så flot ud, men det er ikke sikkert, at din fremstilling falder i alles smag.

Du kan bare beholde det på, hvis du skal til fest på stranden med vennerne, men hedder anledningen  familiemiddag med svigerfamilien, så er det måske med at få den fjernet.

Måske kan du også risikere, at du ikke kan besidde din jobstilling med så meget unaturlig kulør i ansigtet, fordi det skræmmer folk væk.

Er den helt gal, så kan du måske blive anklaget for at være racist eller fremstille sorte mennesker i en uheldig fremstilling, fordi du næsten ender med at ligne sådan en.

Sådan skal det nok næppe gå, men husk blot lige på, at der er en tid og anledning til selvbruner.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning