Husk at bestille guldbryllupsmusik i god tid

02 marts 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Kan dine forældre eller bedsteforældre snart fejre guldbryllup, altså fejre, at de har været gift i 50 år, er det vigtigt, at du har styr på musikken. Det er nemlig tradition, at brudeparret bliver vækket med hornmusik på dagen. Det er en hyggelig tradition, der er med til at sætte gang i en hyggelig dag. Når I har sunget for brudeparret, er det nemlig tradition, at de byder på morgenbrød. Dermed kan I allerede få fejret dem fra morgenstunden. Så det ville være ærgerligt, hvis du ikke havde styr på musikken. 

Heldigvis findes der mange orkestre, som du har mulighed for at booke til dagen. Et af de orkestre, som du helt sikkert bør overveje, er morgen-musik.dk. Det er et orkester på tre mand, der har stor erfaring med at spille – og stor erfaring med at spille sammen. De har derfor gennem årene udarbejdet en rutine, der passer til den højtidelige stemning, men stadig med et glimt i øjet. Det er helt perfekt, når I møder tidligt op for at overraske guldbrudeparret. 

Find musikken her

Orkesteret, der udgør morgen-musik.dk, har et fast repertoire, når de spiller til guldbryllupper. De starter med I østen stiger solen op, derefter Det er så yndigt at følges ad og til sidst spiller de de to første vers af Svantes lykkelige dag – den, hvor man synger, at kaffen snart er klar. Sangene har det til fælles, at de fleste, både voksne og børn kan synge med på dem, hvilket er med til at sikre den gode stemning. 

Udover musikken til guldbrylluppet er der også tradition for, at du skal stå for en æresport. Derfor er det en god ide, at du også får tænkt på det i god tid. Der er altså meget at holde styr på. Heldigvis kan du allerede bestille musikken i dag ved at gå ind på https://morgen-musik.dk/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning