Hundebur – Sikkerhed til menneskets bedste ven

07 December 2021 Athene Eriksen

editorial

Hundebure – Så i kan føle jer sikre under rejsen

Vores hunde er som en del, af vores familiemedlemmer. Vi ønsker alle at de skal have det godt, føle sig trygge og være sikre igennem hverdagens strabadser. Et af de små sikkerhedstiltag vi alle sammen kan gøre os, når det kommer til menneskets bedste ven, kan eksempelvis være at vælge, at få installeret et hundebur i bagagerummet. På den måde er vores mere sårbare kæledyr beskyttet, fra eksempelvis hårde opbremsninger, sving og andre uønskværdige situationer, som kan resultere i skader. 

Er min hund tilpas i et hundebur? 

Ja det kan sagtens være en hyggelig oplevelse, at tage på en lille rundtur i et hundebur. Er dette blot indrettet korrekt, med skridsikre tæpper og puder, er det faktisk ikke meget forskelligt fra hundekurven derhjemme. Det vil faktisk også kunne være en mulighed at finde et bur, som måske er lidt mindre, end du først have forestillet dig. Årsagen til dette, er at det giver din hund en følelse af sikkerhed, at være “godt pakket ind”. Udover dette betyder et mindre bur også mere plads i dit bagagerum, så alle vinder. Uanset hvilken model du ønsker til dit køretøj, så vil du også kunne finde et lille indeks over forskellige mål og modeller, så du kan træffe den mest kvalificerede beslutning for dig og din hund. 

image

Hvilke modeller findes der? 

Du kan helt frit vælge imellem flere forskellige modeller, tilpasset til alle størrelser af hunde. Sortimentet inkluderer blandt andet: 

• Standard (Safe Crate) 
• Premium (b-Safe)
• Pro (K9Pro) 

Alle med deres forskellige funktioner, materialer og individuelle priser, garanterer dig at finde det helt rigtige bur til din hund. Og skulle du nu alligevel komme hjem med det forkerte, så er der fri returret, så du blot kan prøve igen.

Hundebur – Det sikre valg for jer

More articles

04 March 2023

Teltudlejning