Hav respekt for vandskæring – hver gang!

27 august 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er en god grund til, at man skal oplæres i, hvordan man udfører vandskæring, hvordan man sikrer sig bedst muligt, har det rette sikkerhedsudstyr på og generelt laver ikke bare det perfekte arbejde, men også sørger for, at der ikke sker uheld.

Den slags skal man ikke ende med at gøre på rutinen på den dårlige måde; det er godt at være effektivt og blive hurtigere til at gøre tingene godt nok, når man har øvet sig, men man må aldrig slappe af og gøre tingene halvhjertet eller på den nemmeste måde, når man har med at vandskæring at gøre.

Det kan måske lyde utroligt, når de fleste mennesker tænker, at det bare har at gøre med sådan noget så uskyldigt som vand, som vi bader i, nyder lyden fra bølger og selv består af det.

Men siden du kan læse dig til, at man kan skære med vand, så er der også en grund til, at man skal være påpasselig med den slags, og hvorfor det ikke bare er hvem som helst, der generelt arbejder med den slags: https://www.jkp-produktion.dk/vandskaering.html

Vand har vi nært os og kært, og vi kan vitterligt ikke leve uden det, men hvis vi får for meget af det, så kan vi dø af det. Det er det klassiske eksempel på mådehold.

Dog er det imponerende, at vi nu er nået til et sted, hvor vi kan udnytte vandets kræfter så meget, at vi kan skære med det.

Vandet er jo tilgængeligt i langt de fleste steder, så man behøver ikke opfinde en nye skæremaskine; man skal bare forstå og have remedierne til at bruge vand som noget, man kan skære med.

Og i det tilfælde vil det nok imponere dig, hvor meget og hvad vand egentlig kan skære i.

Men det er ikke noget, som vi vil anbefale dig at eksperimentere med.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning