Har dit apotek det, du skal bruge?

02 juni 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os tage et eksempel lidt nord for Smilets by, hvor man kan være Apoteker i Randers.

Her er det vigtigt, om man så er et lille apotek eller et af den større art, at man har rigeligt med sortiment liggende på hylderne.

Selvfølgelig kan man sige, at hvis bare kunden har været til lægen relativt tidligt på dagen og fået den medicin på recept, som var nødvendig, så ligger den tit allerede klar ved ens apotek i Randers omkring middagstid, og så er det bare med at hente den.

Ofte vil apotekeren også yde den service at spørge, om man vil nøjes med et produkt, der ligger i den billigere ende af skalaen, men som har samme effekt, selvom der allerede er lidt hjælp at hente fra Staten i form af tilskud til betaling.

Men alligevel kan man risikere, at der kommer kunder ind, der ikke er de sædvanlige kunder, som henter deres nødvendige medicin.

Dette kan være turister, der mangler nogle vigtige piller, eller hvis nogle unge mennesker er kommet til skade i byen og har fået at vide, hvad de skal købe på apoteket for selv at klare sagerne.

Her skal den gode apoteker være beredt med et stort arsenal, så man kan hjælpe i både den akutte og specifikke sag. En apoteker er sådan set livsvigtig for os.

Har man endda at gøre med et døgnåbent apotek, så skal man også have godt med medikamenter og andre redskaber liggende, som en patient/kunde med kort varsel kan komme ind og have nødvendigt brug for.

Dog skal man ikke bare som den slags apoteker i Randers uanset åbningstiderne eller antallet af ansatte have en masse sager liggende, hvis man ikke udførligt kan hjælpe og forklare kunderne om, hvad de skal bruges til, og hvad de hjælper mod.

Hellere kvalitet frem for kvantitet.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning