Gulvafhøvling i Skive – få et godt tilbud online

11 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Træværk er uden sammenligning det bedste materiale til belægning af gulve. Derfor bør du ikke skifte dit trægulv ud, eller dække det med en anden gulvbelægning, så længe træværket ellers er sundt, og gulvet intakt. Det kan dog godt være fristende at skrotte det gamle, slidte trægulv, hvis det er skæmmet af dybe skrammer og ridser, ujævnheder, og rester af gammel lim eller spartel masse.

Disse skønhedspletter lader sig nemlig ikke umiddelbart fjerne ved en helt almindelig gulvafslibning. Det samme gælder for lak eller fernis, som i mange år var den mest populære form for gulvbehandling. Her skal tages langt skrappere midler i brug.

Start på en frisk – giv gulvet nyt liv med en gulvafhøvling

Selv om gulvet ser smadret ud, og fremstår uensartet og slidt, vil det i langt de fleste tilfælde sagtens kunne lade sig gøre at få træværket til at skinne igen. Det kræver blot en professionel gulvbehandling i form af en grundig og effektiv gulvafhøvling. En gulvafhøvling er en procedure, ved hvilken det øverste lag af træværket skrælles bort, og et nyt lag åbenbares.

Ved en gulvafhøvling kan genstridige skader, som ikke kan slibes bort, fjernes, idet en gulvafhøvling tager helt op til fem millimeter af overfladen. Dette sker ved hjælp af skarpe knive, som er monteret på en roterende valse. Det siger næsten sig selv, at en maskine til gulvafhøvling kræver en sikker professionel hånd, hvis man skal undgå at anrette skader på trægulvet. 

Find det bedste tilbud på en professionel gulvafhøvling hos gkservice.dk

Derfor bør du kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på at få en vurdering af dit trægulv. En dygtig gulvmand kan hurtigt slå fast, hvor meget – eller hvor lidt – der skal høvles af førend resultatet bliver smukt og ensartet.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud hos gkservice.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning