Guld armbånd – Et klassisk twist

21 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Guld armbånd – Altid den perfekte gave 

Guld er et af de smukkeste og mest dyrebare materialer, fundet i jorden. Når vi køber nye smykker, vil vi ofte høre guld blive omtalt i karat, som eksempelvis 8, 14 eller 18 karat. Det som afgør hvor mange karat f.eks. et guldarmbånd er, er mængden af guld som er brugt i legeringen under fremstillingen. Når man hos en guldsmed producerer smykker, vil guldet blive blandet med andre ædelmetaller som sølv og kobber, hvilket vil gøre guldet stærkere og mere holdbart.

Dette bruges også til at ændre på farven af metallet, hvilket har resulteret i fremstillingen af: rødguld, rosaguld, gult guld og hvidguld. Dette giver en lang række af muligheder for at udforske nye stilarter og tilføje til dit personlige smykkeskrin. Vi fører et bredt sortiment af anerkendte danske og internationale brands, så du altid er med på den seneste mode og stadig har adgang, til de klassiske designs som aldrig går af mode. 

Et armbånd er altid en stilet og elegant detalje, som giver flair og sidder lige der hvor hjertet slår. Derfor er det altid en perfekt gave til dig selv, eller en du holder af. Med ædelmetal af denne kaliber, kan du være sikret et smykke som du vil eje og værdsætte, igennem hele dit liv. Det smukke ved denne type af udsmykning, er at det kan gå fra generation til generation og at det ikke blot holder værdien, men også tilføres affektionsværdi. Vores nøje udvalgte samarbejdspartnere er placeret overalt i verden, i lande som: Tyskland, Italien, Spanien og Australien og vi tager årligt rundt og besøger dem alle, for at finde nye trends til vores eksisterende sortiment og for at checke at kvaliteten altid er i top. 

Se det gode sortiment af guld armbånd her og lad dig fortrylle af de mange, smukke designs 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning