Gør livet nemmere med en robotplæneklipper!

15 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Forestil dig lige, at det er en varm sommerdag, hvor du har arbejdet indenfor i en kontorbygning med dårlig ventilation i otte timer eller mere – og så tænker vi slet ikke på de timer, hvor du sad i det offentlige sammen med andre svedige mennesker eller sad i kø på motorvejen.

Du kommer langt om længe hjem, og du har bare GLÆDET dig som et lille barn til at sætte dig ud på terrassen og nyde en koldforfriskning, men som du lige placerer bagdelen i en havestol, beskuer du udover din have og opdager den nedslående konstatering, som du heldigvis havde glemt fra dagen før:

Græsset er blevet usigeligt langt.

Og det bliver kun længere her om sommeren, hvor mange byger kigger forbi, men du følte ikke lige i går, at det var dagen, at du skulle stå foroverbøjet med en håndklipper eller skubbe på en græsslåmaskine og slutte af med en kantklipper for at få det pæne look på græsset – man kan jo lige så godt gøre det ordentligt i første forsøg.

Omvendt ved du også, at hvis du udsætter arbejdet til dagen efter, så er græsset der endnu og måske endda endnu længere; og din bedre halvdel er også ved at være på nakken af dig med, om det snart bliver til noget med at få slået græsset.

Dog er dit haveareal for lille til, at det kan svare sig at få en havetraktor, og du gider ikke have andre mennesker rendende og slå dit græs, mens du prøver at slappe af.

Løsningen er en robotplæneklipper, hvor her finder du overblik over, når du skal købe sådan en.

Den klarer selv at slå græsset, mens du kan slappe af og få jobbet udført, og den er installeret til at slå græsset på dit afmålte areal, så du ikke skal være bange for, at den stikker af.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning