Genskab din tidligere hårpragt med Scalp Micropigmentation

20 August 2020 Athene Eriksen

editorial

Scalp Micropigmentation: Lad intet holde dig tilbage

Mange mænd vil på et tidspunkt i livet, opleve hårtab. Dette kan ske i forhold til vigende hårgrænser, helt eller delvist skaldethed, alopecia, arvæv eller blot fortynding af hårets tekstur. Det kan for mange være en gene, specielt hvis dette forekommer i en tidlig alder. Men i disse moderne tider, er der mange muligheder for at genoprette din tidligere hårpragt. 

Scalp Micropigmentation – eller tattoo, skaber en naturtro illusion, imellem din egen hårgrænse og selve behandlingsområdet. Dette foregår ved injektion af pigmenter eller tatovering på hudens overflade. Det er med til at give dybde og fylde til dit eget hår og vores erfarne teknikere er specialister, i udførelsen af dette. Vi benytter udelukkende organiske pigmenter, så du får de mest sunde og optimale resultater af din behandling hos os. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi vil gerne bidrage til at give dig selvtillid og have det godt med dit udseende. Når man er selvsikker og har det godt i sig selv, projicerer man det samme ud til omverdenen og dette er vores ønske for dig. Vi starter processen ud med en gratis konsultation, hvor du i samarbejde med vores professionelle medarbejdere, vil komme frem til den bedste behandlingsmetode for dit unikke tilfælde. Der findes forskellige typer behandlinger, som udføres afhængigt af dit hårtab. 

Eksempelvis fortages disse behandlinger:

Skaldethed – Er du blevet helt eller delvist skaldet, potentielt med hår i nakken og på siderne, kan vi med Scalp Micropigmentation skabe en illusion af kortbarberet hår, ved at give en 3D effekt, som vil være usynlig for enhver. 

Tyndt hår – Her udføres en behandling som bliver skabt imellem hårstråene, for at skabe et udseende af tykt og fyldigt hår. Dette kan udføres på mænd, såvel som på kvinder. 

• Arvæv – Perfekt til dig, som tidligere har fået foretaget en hårtransplantation eller har andre typer arvæv i hovedbunden, da Scalp Micropigmentation vil hjælpe til at dække disse og få linjen imellem ar og hårgrænse, til at blive praktisk talt usynlige. 

• Høje tindinger – Denne type hårtab er den mest almindelige og er til gene for mange mænd. Høje tindinger kan ælde dit udseende og Scalp Micropigmentation vil skabe en flot fade og genskabe din originale hårgrænse. 

• Alopecia – Denne tilstand kan variere i sværhedsgrad, men med målrettet og dedikeret indsats, vil vores professionelle teknikere assistere dig i at genoprette dit hårs tidligere tilstand. 

Ønsker du at vide mere omkring Scalp Micropigmentation og hvordan du kan genskabe udseendet af din hårgrænse? Så kan du med fordel gå ind på Aesthetic-smp’s hjemmeside, for mere information: https://www.aesthetic-smp.com/da/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning