Frugtordning til din arbejdsplads

12 August 2019 Sara Mortensen

editorial

Frugt – forfriskende, farverigt og frydefuldt!

De fleste kan nok hurtigt enes om, at frugt er en skøn spise. Både sundt og sødt, sprængfyldt med vitaminer, mineraler og fibre.

Desværre kan de fleste nok også hurtigt enes om, at det ikke er altid at man på en travl morgen når at blende en super-smoothie eller snitte skyr-toppings inden man skal ud af døren.

Men hvor dejligt ville det ikke være, hvis man på sin arbejdsplads altid havde adgang til et – eller flere – stykker hver dag? Med en frugtordning fra frugtcompagniet.dk på arbejdspladsen, forkæles medarbejderen med en lille, men ikke ubetydelig, hverdagsluksus.

Møder man tidligt, kan der være lang tid til frokostpausen, og den lille sult kan nå at vokse til en ikke ubetydelig. Et lavt blodsukker betyder også lavt energiniveau, hovedpine og ineffektivitet, hvilket forringer arbejdsindsatsen og kan være frustrerende for både ansat og leder. Et stykke frugt kan hurtigt afhjælpe denne problematik – og det kræver kun et minimum. An apple a day keeps the doctor away!

Desuden synes mange, at selv en kort pause fra skærmen med strukkede ben kan give fornyede kræfter.

Med en frugtordning er man også garanteret en bred variation – i ulvetimen i supermarkedet er det ikke altid man har hverken tid eller overskud til at slentre roligt rundt og mærke og dufte, måske sker der endda det, at man helt forbigår frugterne for at komme hurtigst muligt til kassen.

Det vil derfor være af betydning, at der på arbejdspladsen altid er frugt tilgængeligt. En ekstra nævneværdig bonus er, at frugt er super nemt at håndtere – mange frugter kan snuppes og spises uden brug af hverken skræller eller kniv, ligesom det ikke krummer eller fedter. Derudover kan kurvens udvalg tilfredsstille selv kræsne smagsløg.

En frugtordning kan man hurtigt høste frugterne af – helt uden at skulle bide i det sure æble eller presse citronen ūüėČ

More articles

04 March 2023

Teltudlejning