Frisk trægulvet op med en effektiv og billig gulvafslibning i Frederikssund

02 december 2018 Astrid Pedersen

editorial

Hænger dine trægulve med mulen, og ser de permanent snavsede ud? Så skyldes det med stor sandsynlighed slitage. De fleste trægulve bliver grimme at se på, når de bliver slidt, hvilket er ganske naturligt, idet de typisk betrædes mange gange i løbet af en dag. Man kan forsinke processen med diverse plejende behandlinger, men er sliddet først kommet så vidt, at snavset ikke kan vaskes bort, er det på tide med en gulvafslibning.

Få dit smukke trægulv igen – bestil en professionel gulvafslibning for det bedste resultat

Hvis du gerne vil genskabe din smukke og ensartede trægulve – for eksempel i forbindelse med et nært forestående salg af bolig – kan det anbefales, at du allierer dig med en professionel og faglært gulvsliber. Der er mange, som vælger selv at forestå en gulvafslibning, og det kan da også sagtens lade sig gøre som privat person at eje udstyret hertil. Men det er for det første et værre bøvl. Ud over det, at du skal ud og leje tungt maskineri (og selv fragte det til boligen), skal du også anskaffe de nødvendige materialer, det vil sige slibe puder, sandpapir i forskellige korn grovheder, diverse materiel til efterbehandling og selvfølgelig olie, lak, lud, sæbe, maling, eller hvad der nu skal bruges til det formål.

For det andet er en maskine til slibning af gulv et tungt og – for mange – vanskeligt håndtérbart stykke apparatur, som kan være svær at manøvrere for lægmand. Det betyder, at du kan have stort besvær med at komme helt ind i krogene og ind langs panelerne med den tunge slibe maskine. Og for det tredje skal du – afhængig af din boligs størrelse – rive mange dage ud af kalenderen, som skal helliges arbejdet med gulvet. Du vil nemlig med garanti bruge mere tid på projektet, end en professionel gulvmand vil.

Hos Gulvkanonen.dk kan du finde en dygtig fagmand til at forestå en billig gulvafslibning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning