Forny din garderobe med Anonymous sko

30 april 2019 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Forår og sommer er tid til fornyelse. Det kunne være fornyelse af din garderobe. Et godt udvalg af sko er mindst lige så vigtig som dit udvalg af tøj. Når du fornyer, er det en god idé at rydde op i de sko, du i forvejen ejer. Kom af med de billige sko i dårlig kvalitet, og overvej at invester i sko af god kvalitet, der kan holde længe.

Prøv at forkæle dine fødder med smukke og behagelige Anonymous sko. 

Anonymous sko byder på kvalitet og godt design

Anonymous Copenhagen er et brand, der producerer moderigtige sko i høj kvalitet og unik design. Idéen bag Anonymous sko startede i 2012. Alexander Ziegler grundlagde virksomheden med en ambition om at sælge skandinaviske og enkle sko til kvinder i hele verden. Siden 2012 er det også gået stærkt. Skoene forhandles ikke blot i Danmark, men i mange europæiske lande – og så langt væk som Japan. Så langt øst på som man kan komme, er de nemlig også faldet for de skandinaviske sko. 

Produktionen af Anonymous sko har fokus på kvalitet, design og komfort. Udover at skoene skal være enkle at se på, skal de laves i nogle lækre materialer, som holder længe. Der er æstetik hele vejen rundt – da skandinavisk design netop er kendetegnet af høj kvalitet. Al produktion foregår i Portugal og Spanien, hvor der lægges vægt på brug af kvalitetsmaterialer, produktionsmetoder, detaljer og arbejdsmiljø. 

Hvor kan du købe Anonymous sko?

Til at starte med kunne du kun finde de eksklusive Anonymous sko i udvalgte skobutikker i København. Nu er de at finde mange flere steder. Du kan opdage et stort udvalg af dem i Romer Shoes’ webshop. Deres samling af Anonymous sko rummer både behagelige støvler, smarte sandaler og smukke stiletter. Der er designs, der passer både til hverdag og til fest – så du kan forny din garderobe med styles til ethvert behov. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning