Fordelene ved en ingefærdrik er mange og store

03 marts 2017 admin

editorial

Efter i mange tusinde år at have været brugt i madlavning og andet i asiatiske lande som Kina og Indien, er ingefær de seneste år også for alvor blevet udbredt i Europa og Danmark. Rigtig mange har fået øjnene op for de gavnlige effekter, man kan opnå ved at indtage ingefær.

Det er Gingerol, der er den aktive del af ingefæren, der giver en række helbredsmæssige super gode effekter hos mennesker. Blandt de effekter som undersøgelser viser, at man kan opnå ved at indtage ingefær, kan nævnes reduceret muskelsmerte og ømhed, en lindrende virkning på kvalme og anden ubehag, en forbedret hjernefunktion, en afhjælpning af fordøjelsesbesvær og faktisk også en reduktion af gener ved transportsyge. Men også en mulighed for at kunne tabe sig kan man opnå ved ingefær, da gingerol aktivt påvirker forbrændingen positivt.

Ingefær kan indtages både i kapselform, i tabletform og i pulver. Men der er også andre muligheder. En god, og meget populær måde at indtage ingefær på er via shots eller i en juiceblanding. Via bloggen på ingefærshots.dk kan du finde frem til en lang række opskrifter på både shots og juice. Du kan blandt andet finde en artikel med 10 lækre opskrifter på ingefærshots. Dette er lige fra den farverige med rødbede, over den krydret med timian og chili, den skarpe med æble, den eksotiske med rosmarin og gurkemeje og til den super velsmagende med lakrids

Generelt er ingefærshots en hurtig og let måde at få nok ingefær på, og de energigivende mikstur kan både drikkes som et godmorgen-shot, der sætter dagen i gang eller som et eftermiddagsshot, der giver overskud resten af dagen. Men foretrækker du juice elle anden ingefær drik kan du på ingefærshots.dk finde en række forskellige opskrifter, hvor der indgår ingefær. Plus du kan læse om fordele og ulemper ved de forskellige juicer, der findes på markedet samt rigtig meget andet.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning