Find kaninfoder af høj kvalitet til gode priser

10 december 2019 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Har du en sød og nuser kanin? Eller overvejer du at få en kanin som nyt kæledyr til dig eller dine børn? Selvom en kanin ikke er dét kæledyr, som kræver allermest opmærksomhed, så er der stadig mange ting, som du skal sætte dig ind i. Det handler om kaninens kost og pleje af kaninen. Vil du have nogle gode råd? Så læs med i artiklen her!

3 gode råd til at passe en kanin

Man skal altid overveje sit valg grundigt, inden man investerer i et kæledyr. Det er de færreste kæledyr, der bare passer sig selv. Med en kanin har du dog lidt mere frihed, da den sagtens kan være alene hjemme i flere dage, i modsætningen til en hund, der skal luftes og have nyt vand og mad ret ofte. 

1. Kaniner er flokdyr, og det kan derfor være en god idé at få dig mere end bare én kanin. Det kræver måske et større bur og et lidt højere budget til foder, men så får kaninerne også stor glæde af at være sammen.

2. Kaniner er meget aktive – det kan derfor være en god idé at lave en sjov bane, som de kan løbe igennem ude i haven om sommeren.

3. Kaninens pels skal løbende plejes. Det er en god idé at bade kaninen et par gange om året, så pelsen ikke bliver filtret. 

Opdag et stort udvalg af foder til hunde, katte, kaniner og gnavere

Søger du udstyr til din kanin? Eller måske det helt rigtige, vitaminfyldte foder? Hos Dyreverdenen, som er en online butik, kan du både købe foder og andet udstyr til både kaniner, katte, hunde og gnavere. Det er lidt et univers fyldt med gode sager til din pelsklædte ven.

Gå på opdagelse i et stort udvalg af foder til hunde, katte, kaniner og gnavere, og find mange ting til gode priser. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning