Find favorit-hundelegetøjet til dit kæledyr

09 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man lige har fået sig en hund, så har man nok købt noget hundelegetøj ind til at starte med, fordi specielt små hunde er meget legesyge.

Men man ved jo heller ikke, hvad de lige er til, selvom man måske har fået anbefalet noget legetøj, der passer til lige den race af hund, eller man er blevet peget i retning af noget, som er meget populært hos hunde for tiden.

Så kan man nogle gange opleve, at hunden kaster sig over alt legetøjet med det samme, noget bryder den sig ikke om, noget leger den ikke ordentligt med, noget passede alligevel ikke til den – og andre gange går den bare i gang med at finde noget legetøj i hjemmet, som der egentlig ikke var tiltænkt som legetøj!

Det er jo også derfor, at man giver hunden legetøj, så den ikke begynder at bide i møblerne og andre ting, men man kan så måske ende med at give den en aflagt sag at lege med.

Hunden vil komme til at elske dette hundelegetøj!

Men man kan også være så heldig, at hunden falder pladask for noget legetøj, som man måske/måske ikke havde givet den store tanke til, at det skulle blive så populært.

Men det kunne man måske have regnet ud, for man købte det trods alt fra https://www.ostrand.dk/shop/hundelegetoej-150s1.html 

Så ender det med at blive det legetøj, som hunden hele tiden har med sig, som den gnaver på, når den ligger stille, og som den kan lide at løbe efter, når man leger udenfor.

Faktisk skal man endda have det legetøj med, når man er ude at besøge andre med hunden eller tager den med på ferie.

Når hunden skal føle sig tryg, så finder den tilbage til dette legetøj, så det er måske en meget god idé at have en reserveudgave af den liggende, hvis nu den første skulle gå i stykker.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning