Find en dygtig tandlæge i Ringsted

06 august 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Det er vigtigt at have en tandlæge, som du stoler på og har tiltro til, når han eller hun udfører forebyggende eller behandlende opgaver på dine tænder. I Ringsted og omegn findes der adskillige tandlægeklinikker. En af dem er Martin åside tandlægeklinik. 

Martin åside – Tandlægeklinik i Ringsted 

Hos Martin åsides klinik i Ringsted får du et højt service- og fagniveau. Alle besøg starter med en undersøgelse af dine tænder, så de kan sikre dig den helt rette behandling af dine tænder. Tandlægeklinikken udfører behandlinger som: 

– Tandrensning

– Rodbehandling

– Tandkrone

– Tandbro

– Tandblegning

– Proteser

– Digital røntgen

– Paradentose

– Og endnu flere typiske behandlinger.

Alt sammen foregår med stor ekspertise, det nyeste udstyr og med patients velvære i fokus. Hos Martin åside skal du derfor aldrig være i tvivl om, at du får den helt rette behandling. 

Har du tandlægeskræk?

Mange lider af tandlægeskræk. Den der frygt for at skulle have ubehageligt udstyr ind i munden. Men i mange tilfælde kan det hjælpe på frygten, at du føler dig i trygge hænder hos din tandlæge. Martin åside har stor erfaring med at behandle patienter, der er bange for at gå til tandlæge. Hos klinikken behandles alle patienter med stor respekt og empati samt med det allernyeste udstyr for at give patienterne de mindst smertefulde behandlinger som muligt. 

Hos Martin Åside får du en professionel tandlæge

Når du bruger Martin åside som din faste tandlæge, kan du forvente at blive mødt af professionelle folk. Behandlingen udføres efter personalets faglige erfaring, men foregår alt efter dit ønskede tempo. Mottoet i klinikken er nemlig, at du skal kunne føle dig tilpas, når du er til tandlæge. Du får ligeledes altid behandlinger af høj kvalitet til utrolig fair priser. 

Klinikken ligger centralt i Ringsted kun få minutters gang fra Ringsted station. Her kan du læse meget mere om Martin åside og klinikkens behandlinger. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning