Find din nye frisør i København

30 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger dit tørre, slidte og udpinte garn til en kærlig behandling – eventuelt en studsning af spidserne, en opfriskning af farven, eller måske endda en helt ny frisure? Så bør du konsultere en dygtig uddannet frisør. Her vil du nemlig kunne få den mest kvalificerede rådgivning omkring valg af frisure samt den bedste klipning, farvning og styling af dit hår.

Hvor kan jeg gå til frisør i København?

Hvis du leder efter en frisør i København som har tæft og talent kan du med fordel vælge KANT Hair By Lulu og Jerris. Her får du altid en kompetent behandling som tager udgangspunkt i netop dit hår og dettes type og beskaffenhed.

Hos KANT Hair By Lulu og Jerris kan du roligt regne med at blive behandlet af en dygtig og erfaren frisør. I den hyggelige salon finder du udelukkende veluddannede og rutinerede personaler som sætter en ære i at udføre deres arbejde til perfektion – hver gang.

Du vil således både kunne få klip, farve, striber, reflekser og kyndig rådgivning omkring valg af frisør behandling når du vælger KANT Hair By Lulu og Jerris som din frisør i København. Din nye frisør vil hjælpe dig til at vælge de rette produkter til pleje og vedligeholdelse af dit hår og din frisure.

Du er samtidig garanteret en frisør behandling med grønne produkter baseret på naturlige og miljøvenlige ingredienser. KANT Hair By Lulu og Jerris benytter udelukkende produkter som er godkendt til grønne sæsoner. Dette er din garanti for at du bliver behandlet med produkter som ikke skader vores allesammens omverden. Og samtidig minimerer du din risiko for at udvikle allergi eller overfølsomhed som følge af dit frisør besøg.

Du kan læse mere om KANT Hair By Lulu og Jerris, og bestille tid til dit første besøg hos din nye frisør i København, på hjemmesiden hairbykant.com

More articles

04 March 2023

Teltudlejning