Find din nye dyreklinik i Værløse

02 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Som den lykkelige ejer af en ny hund eller kat, har du sikkert allerede det fundamentale på plads: Foder, mad- og vandskåle, hundeseng og kattebakke, samt alt det vigtige tilbehør, legetøj og pleje udstyr. Nu mangler du bare det allervigtigste, nemlig at finde en fast dyrlæge eller dyreklinik til dit nye firbenede familiemedlem.

Vælg en fast dyreklinik – det er bedst for dit kæledyr

Det giver en verden af mening af vælge en fast dyrlæge eller dyreklinik, hvis du har fokus på dit familiedyrs velfærd. Hunde og katte er meget følsomme og observante, når det handler om mennesker og steder. Hvis du fra de er helt små vænner dem til et hel- eller halvårligt besøg i den samme klinik, vil de lære omgivelserne – og menneskene – at kende, og dermed oparbejde en følelse af tryghed.

Dette kommer såvel dyrlægen som dyret til gode, hvis der opstår sygdom eller skader, som kræver et akut dyrlægebesøg. Din hund eller kat vil undgå yderligere angst og stress, hvis det mødes af et menneske, det kender, i vante omgivelser. Og dyrlægen vil ydermere have fordelen af at have kendt din firbenede ven siden denne var hvalp eller killing, og dermed være bekendt med dyrets generelle sygdoms historik samt personlighed og unikke træk.

Samtidig vil du have fordelen af en dyrlæge, som har stærke forudsætninger for at vurdere, om der er sket en udvikling i dit dyrs helbred mellem de rutinemæssige besøg, og kan vejlede dig i forhold til diæter, pleje og motion af dit dyr.

Værløse Dyreklinik – avanceret udstyr og kompetent personale

Er du bosat omkring Værløse eller nærmeste omegn, kan du for eksempel kigge forbi Værløse Dyreklinik. Her finder du, foruden dygtige og erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker, avanceret og moderne røntgen udstyr samt klinikkens eget laboratorium, hvor diverse prøver kan behandles og analyseres med henblik på hurtig og effektiv diagnosticering.

Kig ind på værløsedyreklinik.dk og find din dyrlæge Værløse

More articles

04 March 2023

Teltudlejning