Find det bedste Opel værksted i Skive

10 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når du som ejer af en eller flere biler har brug for hjælp til service eller reparation af disse er det en god idé at vælge et værksted som ligger tæt på din og din families bopæl. Og så bør du finde et autoværksted som har speciale inden for netop din bils mærke – for eksempel Jørgen Laursen A/S.

Hvem er Jørgen Laursen A/S?

Jørgen Laursen A/S er en samling af bilhuse i den nordlige del af Midtjylland. Nærmere betegnet har Jørgen Laursen A/S afdelinger i Skive, Viborg og Aars, og kan derfor tilbyde Opel service i det mest af området syd for Limfjorden.

Hos Jørgen Laursen A/S er du og din Opel garanteret den mest professionelle og kompetente behandling uanset om bilen skal til service eller have udbedret en skade. Jørgen Laursen A/S har igennem årene hjulpet en lang række glade og tilfredse Opel ejere i regionerne Midt og Nordjylland, og kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Som kunde hos Jørgen Laursen A/S kan du blandt andet vælge at indgå en fordelagtig service aftale som kan give dig mulighed for at opnå rabat på flere produkter og ydelser.

Du kan for eksempel få gratis assistance i forbindelse med skift fra sommer til vinter dæk og omvendt. Og du kan hos Jørgen Laursen A/S få lov at opbevare det sæt sæk som ikke er i brug på det dæk hotel som hører til det veludrustede autoværksted.

Køb brugt Opel hos Jørgen Laursen A/S

Hvis du leder efter en brugt Opel til salg vil du også kunne finde hvad du søger hos Jørgen Laursen A/S. Jørgen Laursen A/S er såvel autoriseret Opel værksted som brugtvogns forhandler, og vil hurtigt kunne finde en Opel som matcher dine og din families behov. Du kan læse mere om Jørgen Laursen A/S, og kontakte værkstedet direkte, via hjemmesiden jorgenlaursen.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning