Find det bedste billån til den skarpeste rente online

28 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står der ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste – og har den efterhånden stået der længe? Så er det sandsynligvis fordi I som familie ikke har kunnet finde finanserne til at anskaffe drømmebilen. Men hvorfor tøve, når I har mulighed for at finansiere den nye bil med et favorabelt bil lån?

Hvad er et bil lån?

Et bil lån er et lån, som udbydes til alle, som har ønske om at anskaffe en ny bil – og som kan opfylde långivers krav til for eksempel alder, bopæl eller kredit værdighed. Fordelen ved at optage et bil lån til finansiering af bil frem for et almindeligt forbrugslån er, at et bil lån udbydes på vilkår, som har mere tilfælles med et bolig lån.

Når du optager et bil lån med hensigten at anskaffe en ny bil, vil låneudbyderen – typisk et penge institut eller en bank – tage pant i bilen. Din nye bil er således låneudbyderens sikkerhed – og du vil således kunne slippe med en bedre rente. Samtidig vil du kunne låne et højere beløb, end du vil kunne med et forbrugslån.

Hvorfor er det nødvendigt at optage et bil lån?

I de tilfælde, hvor du står for at skulle købe en helt ny bil, kan et bil lån være en nødvendighed. Priserne på fabriksnye biler på markedet er nemlig temmelig høje – især i Danmark, hvor afgifter og skatter sender priserne på nye biler på himmelflugt.

Det er urealistisk at forestille sig, at man som gennemsnitlig lønmodtager skulle have den slags penge på kistebunden. Og derfor kan det være nødvendigt med et større eller mindre bil lån, hvis man vil have en ordentlig bil.

Hos Ikano Bank tilbydes bil lån til en konkurrencedygtig rente og helt uden krav om udbetaling. Du kan på hjemmesiden beregne dit bil lån, og ansøge online – læs mere på ikanobank.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning