Find den rigtige frisør

06 August 2020 Lasse Drescher

editorial

En frisør spiller måske en vigtigere rolle end du lige troede. Frisøren sørger nemlig for, at du går fra salonen eller lokalet hvor du er blevet klippet, med større selvtillid og større glæde. Det er den typiske følelse som du oplever, når du forlader frisøren, efter du lige har fået en ny fade, ny frisure eller fået farve i håret. 

Det er dog relevant, at du finder en frisør som du har stor tiltro til, da en dårlig eller skuffende frisyre faktisk kan gøre det helt modsatte, nemlig gøre dig usikker eller utilfreds, hvilket ikke er hensigten. Derfor skal du finde en frisør, som forstår dig og dit ønske, så der er den helt korrekte forventningsafstemning mellem frisøren og dig, når det er du sidder i stolen som kunde. 

Hvis du befinder dig i Århus, så kan du klikke her og kigge nærmere på muligheder for dig. Der er nemlig flere muligheder, og der er mulighed for farvning og klip, og det gør sig både gældende hvis du er kvinde såvel som mand. Hvis du har barn, så kan du faktisk komme forbi hos frisøren hele familien og få ordnet håret, hvilket blot gør oplevelsen bedre, da i alle har den samme frisør, og med tiden opbygger et forhold til frisøren.

Frisøren er også for mange et form for frirum, hvor de ligesom kan slappe af og ikke tænke på noget. Hos frisøren kan du også ofte tale om privatlivet og generelt om, hvordan det går. Hvilket også har en lille form for terapi for mange, men det er selvfølgelig noget som kommer med tiden, men som også afhænger af forholdet til frisøren.

Det er jo klart, at du ikke vil tale om privatlivet med alle. Derfor skal der opbygges et forhold, før det for alvor bliver aktuelt, men det er ofte sådanne samtaler der forekommer hos frisøren. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning