Find den rette rideskole til dine professionelle behov

03 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Som fremadstræbende rytter med professionelle ambitioner har du brug for en velskolet og velredet hest med de rette dispositioner, en god portion talent, og en ukuelig vilje i kombination med en engels tålmodighed. Der er ingen lette veje til toppen – og konkurrencen er hård og ubarmhjertig. Derfor er det mindst lige så vigtigt for din karriere, at du og din hest færdes i omgivelser, hvor disse ambitioner og visioner får de mest optimale rammer for udfoldelse.

Det er de færreste almindelige rideskoler, som kan tilbyde de faciliteter, man har brug for i forbindelse med den daglige træning. Men er du bosat i det sønderjyske, har du den store fordel at være tæt på en af Danmarks mest professionelle ridecentre, nemlig Ridecenter Møllen. Det top moderne ridecenter byder på alt fra konkurrence springbaner i internationalt format til opvarmet ridehus og dressurbane, som opfylder standard målene og derfor er yderst brugbar til dressur ridning i samtlige klasser. Samtidig byder Ridecenter Møllen på kvalitets opstaldning af din hest, så du er sikker på, at den får den rette forplejning og opmærksomhed.

Professionel rideskole i Haderslev på Ridecenter Møllen

Ridecenter Møllen huser den professionelt drevne rideklub Team Møllen, som består af dygtige og ambitiøse ryttere som dig selv. Med et medlemskab af Team Møllen kan du frit benytte alle de lækre og udfordrende faciliteter på Ridecenter Møllen, lige som du kan få adgang til professionel uddannelse og træning ved den til klubben og centeret tilknyttede berider.

Du får, med andre ord, de optimale vilkår for at udvikle dig som rytter, således at du og din hest kan komme til at udgøre en perfekt helhed som ekvipage. På den måde øger du dine chancer for at komme til tops inden for springning eller dressur på elite plan.

Du kan læse meget mere om dine muligheder i Team Møllen på team-moellen.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning