Find den rette hængekøje online

21 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at tilbringe de lange, lune sommerdage – og måske endda de lyse og kølige aftener – dasende i en hængekøje i din have? Så er det faktisk bare om at få bestilt én i en fart mens sommeren stadig er varm og solrig.

En hængekøje koster nemlig ikke spidsen af en jetjager. Samtidig vil du blive overrasket over hvor lækkert det er at tilbringe tid i en hængekøje frem for på en drømmeseng eller i en liggestol. En hængekøje vil blidt vugge dig til ro og du vil lade al hverdagens stress blive glemt for en stund. Og så er det langt nemmere at pakke en hængekøje væk for vinteren end det er med tunge liggestole og solvogne.

Hvordan skal jeg montere min hængekøje uden træer i haven?

Måske er du af den opfattelse at det kræver store træer eller en solid mur at hænge en hængekøje op. Men her tager du fejl. Du kan nemlig vælge at anskaffe et smart stativ til hængekøje som kan placeres hvor som helst. Er det dejligt solskinsvejr kan stativ med hængekøje stå i haven – og bliver det for meget at have hængekøjen stående i solen, kan du rykke den ind i skyggen.

Når det regner kan du placere din hængekøje inden døre, eller på den overdækkede terrasse, og her fra nyde duften og lyden af regnen. På den måde er en hængekøje med stativ faktisk en mere fleksibel løsning end en fast monteret hængekøje.

Hvilken type hængekøje skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige hængekøje modeller, og det kommer faktisk meget an på smag og behag hvilkentype du skal vælge. Det er dog altid en god idé at vælge en hængekøje fra et af de lande hvor hængekøjer er en del af kulturen og traditionen. På hængekøje.dk finder du et stort udvalg af hængekøjer fra Brasilien og Mexico – se dem alle på https://hængekøje.dk/

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning