Find den perfekte motionscykel online

21 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Om sommeren når solen skinner, vejret er tørt og temperaturen høj er det ingen sag at få cyklet sine daglige kilometer på de danske veje. Men lige så snart efteråret melder sin ankomst med regn, rusk og mørke er det en anden snak. Og når det kolde vinterhalvår først er over os kan det godt være op ad bakke at komme ud på cyklen – i nærmest bogstavelig forstand.

Det er de færreste af os der kan finde motivationen for at iføre os cykel tøj og svinge os op på jernhesten når det står ned i stænger udenfor, eller når temperaturen kravler ned under de fem grader. Og så ryger den flotte sommerform lynhurtigt fløjten.

Hold konditionen ved lige med en motionscykel

Hvis du ikke ønsker at miste dine flotte mål og din nye trænings rytme kan du med fordel investere i en motionscykel. Med en motionscykel kan du cykle de kilometer du har sat dig for, helt uden at fryse næsen af eller skulle holde igen for ikke at blæse af vejen.

Måske forbinder du motionscykel med en af de træge maskiner som befolkede fitness centrene i gamle dage. Men faktisk er der sket rigtig meget inden for motionscykel verdenen i løbet af de seneste ti år. For det første er en motionscykel anno 2020 langt lettere og fylder ikke nær så meget som de gammeldags motionscykler. Designet er blevet kønnere og mere strømlinet, og der er mange flere indstillingsmuligheder i en moderne motionscykel end i dens forgængere.

Modstanden på pedalerne er blevet mere realistisk og minder i langt højere grad om den du har på en rigtig cykel. Og mange moderne motionscykler er udstyret med puls- og kaloriemåler, et stort display og forskellige programmer som du kan vælge imellem afhængig af om du ønsker bakket eller fladt terræn. F

ind din nye motionscykel på fitnessgruppen.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning