Find de bedste høreapparater i København

04 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du mistanke om at din hørelse er begyndt at svigte, og vil du helst ikke undvære den? Så er det en god idé at kigge efter et høreapparat i høj kvalitet. Og er du bosiddende i København, er det oplagt at indlede med en gratis høretest hos Helenes Høreklinik.

Hvordan foregår en høretest?

Under selve høretesten, som skal ligge til grund for beslutningen om køb af høreapparat, vil du være iført hovedtelefoner. Først vil du høre lyde i forskellige frekvens områder og styrker, som du skal reagere på. Dernæst vil du skulle gentage en række tal og ord, og sluttelig vil audiologisten måle elasticiteten af din trommehinde.

Efterfølgende vil I sammen tage en snak om resultatet af høreprøven, og audiologisten vil forklare dig hvad den viser. I vil drøfte hvilke høreapparater som kunne tænkes at matche dine behov, og om du vil have brug for ekstra udstyr eller tilbehør til dit tv eller til din radio.

Det er vigtigt at vælge et høreapparat som kan det skal kunne, samtidig med at det koster det det må koste. Nogle klienter vil helst ikke betale for meget for et høreapparat, som blot skal forstærke lyden fra tv eller radio, mens andre sætter stor pris på avanceret teknologi og gerne betaler ekstra for den superbe lyd gengivelse.

Tilpasning af høreapparat

Når der er gået et par uger efter det førte besøg i klinikken er dit nye høreapparat klar til at blive indstillet og finjusteret, så du får den optimale gengivelse af lyde fra omgivelserne. Du får ved dette besøg en introduktion til anvendelse af høreapparatet og anvisninger vedrørende rengøring og vedligeholdelse. Efter yderligere 3 – 6 uger kan du atter få indstillet høreapparatet hvis dette er nødvendigt.

Du kan læse mere om høreapparater, og bestille tid til en høretest hos Helenes Høreklinik, på heleneshøreklinik.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning