Find billig e juice i en online shop

15 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du planer om at lægge din ildelugtende og dyre rygevane på hylden med hjælp fra e cigaretter? Så skal du ud og finde den rette e juice.

Hvori består e juice?

E juice, også kendt under betegnelsen e væske, er sammensætte af ganske få ingredienser. Hoved ingrediensen i e juice er demineraliseret vand tilsat Propylenglycol som er et godkendt levnedsmiddel, også anvendt som tilsætningsstof i fødevareindustrien, og Vegetabilsk Glycerol, et stof udvundet af vegetabilsk fedt.

Disse to stoffer er med til at udvikle den sky af aerosoler som vi kender som dampen fra en e cigaret. Der ud over er e juice som regel tilsat et aroma stof som giver dampen smag og duft, samt større eller mindre mængder af nikotin.

Hvor kan jeg købe billig e juice online?

Hos Gosmoke.dk kan du finde et stort udvalg af kvalitets e juice til lave priser – og i mange forskellige varianter. Gosmoke.dk er en online shop med flere fysiske afdelinger rundt omkring i landet.

Her kan du købe alt hvad du skal bruge til dine e cigaretter, for eksempel ekstra tanke, batterier, og altså e juice eller e væske som det også kaldes. Du finder udelukkende vaper varer af høj kvalitet hos Gosmoke.dk, som sætter en stor ære i at udvælge de bedste produkter fra de mest velrenommerede producenter og leverandører.

Når du køber e juice hos Gosmoke.dk kan du vælge imellem varianter med smag af slik, for eksempel vingummi, lakrids, karamel eller bolsjer, af diverse former for frugt og bær så som æbler, hindbær, blåbær, banan, ananas, mango, melon eller abrikos, af kaffe, te, tobak eller forskellige former for spiritus, eller af friske krydderurter så som stjerne anis, pebermynte, mentol eller eukalyptus.

Du kan se alle de forskellige smags og aroma varianter i den online shop på Gosmoke.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning