Ffå hjælp fra dit lokale malerfirma, når vægge og lofter skal males

30 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du med en nyindkøbt bolig, som måske har set bedre dage – og vil du gerne friske den lidt op, eventuelt sætte dit eget personlige præg på den? Så er det oplagt at få gennemrenoveret vægge og lofter. Og med ”gennemrenovere” menes ikke blot at smøre en klat maling på hist og her.

Få sat skik på din nye bolig med en professionel indvendig maling

I mange gamle boliger har de tidligere beboere ikke været så gode til at renovere. Hvis de har følt, at tapetet var grimt, har de enten malet det, eller – endnu værre – klistret nyt tapet oven på. Har du været så ”heldig” at få fat på et hus eller på en lejlighed, hvor en ryger har resideret, vil du opdage, at stort set alt, hvad der burde være hvidt, har antaget en gulligt brun nuance.

Du kommer med andre ord på arbejde, hvis du kaster dig ud i malerarbejdet på egen hånd. Hvis du selv skal forestå renovering af vægge og lofter i en bolig, betyder det, at du som minimum skal sætte en dag af per rum sammenlagt. Det at fjerne gammelt væv eller tapet er i sig selv et uhyre slidsom og tidskrævende stykke arbejde.

Finder du hernæst ud af, at pudset inden under er i ringe forfatning, nytter det intet blot at lappe på dette – det kan være nødvendigt at opsætte væv eller filt, eller måske endda udføre en fuldspartling, hvis væggene skal forblive pæne og ensartede efter endt malerarbejde. Og står du midt i flytning – eventuelt i sammenhæng med istandsættelse af din tidligere bolig forud for et salg – har du helt sikkert bedre ting, hvorpå du kan bruge din sparsomme tid.

Få et godt tilbud på maling ved professionelt malerfirma på Malerkanonen.dk

Du kan med fordel kigge forbi https://malerkanonen.dk/malerfirma/,hvor du kan få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning