Få ungdommens smil og flotte tænder igen med Invisalign

20 september 2020 Astrid Pedersen
Få ungdommens smil og flotte tænder igen med Invisalign

Er dit før så smukke og regelmæssige tandsæt med årene gået hen og blevet skævt – måske i en grad så du er lidt loren ved at smile? Så bør du overveje en tandregulering. Alle har ret til at kunne smile og le uden at skulle føle sig akavede derved. Og du vil sagtens som voksen kunne opnå et charmerende smil med flotte, lige tænder.

Er tandretning ikke kun for børn?

De fleste forbinder måske nok tandregulering med de grimme og klodsede metal bøjler man fik påsat tænderne som barn – de såkaldte togskinner. De var irriterende på grænsen til det ubehagelige at være iført, man kunne ikke fjerne dem når der skulle børstes tænder, og de kunne genere vævet på kindernes og læbernes inderside således at der dannede sig sår eller blister. Og så ville der næsten altid sætte sig madrester fast i dem efter hvert måltid hvilket hverken er æstetisk eller hygiejnisk.

Den gode nyhed er at det nu om stunder er muligt at få rettet tænder på langt mere diskret og komfortabel vis. Det sker ved hjælp af de smarte Invisalign bøjler – tandbøjler som praktisk taget er usynlige.

Med en Invisalign bøjle kan du få rettet dine tænder uden at din omverden lægger mærke til det. De tynde, lette tandskinner, som er støbt specielt til dit tandsæt, er nemlig 100% transparente og sidder helt tæt til tænderne. Du vil nemt kunne tage dine Invisalign skinner af når du skal spise, og sætte dem i igen efter at du har børstet såvel skinner som tænder. Dermed undgås generende madrester i bøjlen.

Hvor udføres tandregulering med Invisalign i København?

Hos tandklinikken You Smile I Smile kan du få udført en tandregulerende behandling ved hjælp af Invisalign. Du kan læse mere om You Smile I Smile på hjemmesiden https://yousmileismile.dk/ 

Flere nyheder