Få professionel parterapi på Østerbro

04 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er jeres parforhold gået op i limningen, og har I brug for professionel hjælp til at få det til at hænge sammen? Så bør I opsøge en psykolog som kan hjælpe med parterapi.

Hvorfor gå til parterapi hos en psykolog?

Der er mange gode grunde til at vælge en dygtig autoriseret psykolog når det handler om at få hjælp til parforholdet. En psykolog er som regel en særdeles velbegrundet på det faglige plan og vil således have de rette redskaber til at kunne håndtere de problematikker som måtte komme op og vende i løbet af en session.

Hos en psykolog, som har specialiseret sig inden for samtale terapi og parterapi, vil I blive mødt med åbenhed og empati. En psykolog vil kunne hjælpe jer videre i jeres forhold uanset om I kommer med intentionen om at klinke skårene, eller om I ønsker at skilles på venskabelig basis.

I begge tilfælde vil arbejdet i høj grad handle om at forbedre kommunikationen internt i forholdet og samtidig bevidstgøre begge parter om de mekanismer som skaber den dårlige dynamik. Gennem en sådan bevidstgørelse vil man som par og som enkelt individer opnå en dybere indsigt i årsagen til de skænderier, diskrepanser og gnidninger som opstår i hverdagen. Og så vil begge parter gennem denne forståelse blive bedre til at navigere i dette minefelt, samtidig med at den interne respekt og empati gradvist genskabes.

Hvor kan jeg finde en psykolog til parterapi?

Er du og din partner – og jeres eventuelle familie – bosiddende i det københavnske kan I med fordel vælge autoriseret psykolog Renate Sommerstad som parterapeut. Hos Renate Sommerstad kan I få kompetent og kvalificeret parterapi som kan hjælpe jer med enten at genfinde kærligheden eller skilles på gode præmisser.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Renate Sommerstad, og booke tid til parterapi på østerbro, via hjemmesiden renatesommerstad.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning