Få professionel hjælp til privat rengøring

05 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Kender du det, at du kommer hjem efter en lang og hård arbejdsdag, og bare glæder dig til at slappe af i sofaen – men mister lysten så snart du åbner døren og ser hvor beskidt din bolig er? Så er det nok fordi du som størstedelen af alle mennesker hader at gøre rent.

Der er da også mange andre spændende ting at tage sig til når man er hjemme. Det er de færreste som ligefrem finder glæde og fornøjelse i støvsugning og gulvvask, når de endelig har fri. Er man en familie med små børn, skal der jo både laves mad, leges, hygges og laves lektier i løbet af de få timer, man har sammen mellem fyraften og sengetid.

Men netop når der er småfolk i huset, er det vigtigt at holde en vis rengørings standard. Børn leger ofte på gulvet – og netop her har støv og snavs en tendens til at ophobe sig. Dette giver grobund for bakterier, svamp og andre potentielt sygdoms og allergi fremkaldende mikro organismer. Små børn har ikke tilstrækkeligt med modstands kraft i deres immunforsvar til at kunne modstå disse påvirkninger, og du risikerer derfor børn som hyppigt er syge eller udvikler eksempelvis astma, hvis gulvet ikke rengøres med jævne mellemrum.

Det er altså vigtigt at komme til bunds i rengøring på regelmæssig basis. Og hvis du ikke selv orker eller føler at du har tid til at gøre rent, kan du med fordel benytte dig af professionel rengørings service.

Rengøring i private hjem ved Jims Rengøring

Bor du i området omkring Vejen eller Kolding, kan du kontakte Jims Rengøring og få et godt tilbud på privat rengøring. Jims Rengøring er specialist i rengøring af private hjem, og har mange års erfaring med rengøring i alle størrelsesordner.

Du kan læse mere, og booke tid til rengøring, på https://www.jims.dk/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning