Få mere ud af dit regneark med Excel kurser

28 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Langt de fleste danske virksomheder benytter sig af Microsoft Windows baserede computere på deres kontorer. Ligeledes benytter virksomhede som oftest Microsoft Office pakken, som indeholder applikationer så som Microsoft Word, Microsoft Power Point – og Microsoft Excel.

De fleste af os har prøvet at arbejde i et Microsoft Excel regneark på højt eller lavt niveau. Microsoft Excel er et program med utroligt mange muligheder for anvendelse, lige fra de mest basale regnearks funktioner som for eksempel lægge sammen, trække fra, dividere og multiplicere, til utroligt avancerede manøvrer, hvori man direkte programmerer i regnearket og bygger applikationer til data udtræk og manipulation.

Uanset hvilken afdeling, du sidder i, kan du finde meningsfuld anvendelse af Excel. Især inden for felter som finans og økonomi, hvor der arbejdes med regnskab, budget og planlægning, eller business intelligence og research, hvor meget store datamængder danner basis for forecasts, som skal ligge til grund for forretnings udvikling, kan Microsoft Excel anvendes. Og derfor er det vigtigt, at medarbejderne i afdelingen er up to date med de arbejds metoder, som skal til for at løse opgaverne.

Opgradér dine medarbejderes kompetencer med et Microsoft Excel kursus

En af de helt store fordele ved Microsoft Excel er netop applikationens udbredelse i kraft af dens status som værende en standard del af Microsoft office pakken. Dette betyder, at alle har adgang til applikationen, hvilket kan lette arbejdet på tværs i organisationen. Og derfor giver det mening at investere i Microsoft Excel kurser til alle de medarbejdere, som hver dag skal anvende applikationen.

Hos 4D, som er at finde blandt de mest velrenommerede danske kursus udbydere, kan du finde Microsoft Excel kurser på alle niveauer. Microsoft Excel kurser hos 4D udbydes såvel til de absolutte nybegyndere som de mere øvede inden for disciplinen, og på dansk såvel som på engelsk.

Find dit Microsoft Excel kursus København på 4d.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning