Få hjælp til istandsættelsen hos din maler i Nordsjælland

29 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie valgt at slå jer ned i det smukke Kongernes Nordsjælland – for eksempel i Gilleleje, Helsingør, Espergærde, Gribskov eller Fredensborg? Så kan I se fem til mange år med spændende oplevelser i smukke og naturskønne omgivelser.

I Nordsjælland finder du nogle af Danmarks mest attraktive muligheder for børnefamilien som sætter pris på højt til himlen og kvalitet. Området huser nogle af landets bedste skoler og gymnasier samt vuggestuer og børnehaver med korte ventelister og fornuftige normeringer. Det er forholdsvis nemt at komme til hovedstaden via motorvejen eller med toget. Og så er der færgeafgange til Sverige fra Helsingør hvis familien trænger til en udflugt hinsidan.

Lad den nye bolig i Nordsjælland sætte flot i stand inden i flytter ind

Der er således ikke noget at sige til at familien dårligt kan vente med at hive flyttelæsset på plads. Men det er nu smart at vente til boligen er blevet sat i stand fra kælder til kvist. På den måde får håndværkerne de bedste arbejdsvilkår, og resultatet bliver derefter.

image

Selv om boligen ikke skal gennemrenoveres kan det stadig anbefales at I får sat vægge, lofter og indvendigt træværk i stand med hjælp fra en dygtig maler. Et frisk lag maling kan gøre en kæmpe forskel. Samtidig er det den mest effektive måde hvorpå I kan slette sporene fra den forrige ejer og dermed gøre den nye bolig til et hjem.

Hvorfor vælge en professionel maler?

Måske tænker du at der er penge at spare ved selv at male boligen. Men her skal du tænke på at malerarbejde er tungt og tidskrævende – og at en faguddannet maler alt andet lige har bedre forudsætninger for at opnå et flot resultat. Hos Malerkanonen finder du op til flere afdelinger i Nordsjælland. Klik ind og få et godt tilbud på malernordsjaelland.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning