Få hjælp og god behandling hos din lokale tandlæge

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du blandt de mange danskere som igennem flere år har sprunget tandlæge besøg over? Så bør du faktisk bestille en tid hurtigst muligt. Det kan nemlig vise sig at være på høje tid, også selv om dine tænder ikke giver anledning til problemer lige nu.

Hvorfor gå til tandlæge når mine tænder har det fint?

Du kan nemlig sagtens risikere at have ansatser til tandsygdomme og lidelser uden at du er klar over det. Dine tænder kan se nok så fine ud – hvis der skjuler sig tilløb til syreskader mellem tænderne, eller der opstår abscesser undet tandkødets kant vil du sandsynligvis først blive opmærksom herpå når skaden er sket.

Tandpine er et sikkert tegn herpå, lige som blødninger fra tandkødet i forbindelse med børstning kan være et tegn på allerede fremskreden parodontose. Har du først pådraget dig en tandbyld, en rodspids betændelse eller et hul som følge af syre skade vil behandlingen komme til at koste langt mere end et årligt tandlæge besøg – og være en del mere ubehageligt og smertefuldt.

Derfor er det en god idé mindst én gang om året – og faktisk helst en gang hvert halve år – at sætte sig i stolen og gabe op. På den måde kan du give tandlægen mulighed for at opdage tilløb til diverse dårligdomme i tide. Og så kan der blive iværksat en forebyggende behandling, så du forhåbentlig slipper for at miste en eller flere tænder.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i nærheden af min bopæl?

Det er en god idé at vælge en tandlæge tæt på. Så har du ikke den store transport tid – og så er du mere motiveret for at komme af sted. Din tandlæge i Favrskov hedder Tandlæge Inge Møller, og du kan bestille tid til et indledende tand efter syn via hjemmesiden tandlægeingemøller.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning