Få has på smerter og stress med en professionel massage

25 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende i den sydlige del af Jylland, kan du med fordel vælge Helsemassagen, hvis du ønsker en effektiv massage i Løgumkloster.

Hvilke former for massage tilbyder Helsemassagen?

Helsemassagen tilbyder flere forskellige former for massage behandling. I det følgende gennemgås de to vigtigste af disse. Terapeutisk massage og dyb velvære massage.

Terapeutisk massage

Terapeutisk massage er en massage form, som er særligt velegnet, hvis du i længere tid har døjet med eksempelvis smerter og ømhed i dine muskler og led. Dette kan for eksempel være i forbindelse med skævheder i din ryg og i dit bækken (måske som følge af forskellige ben længde), en gammel sports skade så som en fiber sprængning, arbejds skader som musearm, golf albue eller tennis albue, eller de kendte smerter og spændinger i skulder, nakke og lænd, som er typisk for kontor folket.

Ved en terapeutisk massage bruges kropslæsning, muskel test og forkellige specielle massage teknikker. Margrethe Ibsen fra Helsemassagen i Tønder har mange års erfaring inden for terapeutisk massage, og du vil allerede efter første session kunne mærke positive forandringer i din krop.

Dyb velvære massage

Denne massage form er for dig, som ønsker at komme af med dine stress symptomer på en behagelig måde. Med dyb velvære massage får du omsorg og ro omkring dig. Denne massage foregår ved lange glidende strøg, som beroliger kroppen og får den til at slappe af. Udløsning af endorfiner i forbindelse med denne berøring dulmer stress symptomer og løfter dit humør.

Du kan fravælge områder, du ikke ønsker berørt – og du er helt selv herre over massagens tryk og intensitet. Med dyb velvære massage får du en ro i din krop, som varer længe efter sessionen. Du kan altid kigge forbi Helsemassagen på Mågen 5 i Tønder, eller bestille tid til massage via hjemmesiden helsemassagen.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning