Få et grundigt tandeftersyn hos din lokale tandlæge

11 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være så mange år siden, du sidst besøgte en tandlæge, at du dårligt husker årstallet? Så er det på tide at komme af sted igen. Du bør opretholde en møde frekvens på én til to gange om året hos din lokale tandlæge. Dette er din bedste chance for at undgå alvorlige sygdomme i tænder og tandkød. Og når først tandpinen melder sig på banen er det for sent at forebygge.

Hvor finder jeg en kompetent tandlæge i Odense?

Hvis du er bosat i Odense eller på de kanter kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlæge Einar Engen som din faste tandlæge.

Hos Tandlæge Einar Engen finder du et lille fast sammentømret team bestående af tandlæge, tandplejer og klinik assistent. Denne trio har igennem mange år sørget for at holde mange glade og tilfredse odenseaneres tandsæt ved lige og hjulpet patienterne med at bevare tænderne smukke og sunde så længe som muligt.

Når du vælger Tandlæge Einar Engen som din tandlæge i Odense kan du være sikker på en såvel personlig som professionel behandling. Du vil i forbindelse med din første konsultation blive undersøgt grundigt med henblik på at kortlægge din mund og dine tænder, og eventuelt afdække tilløb til dårligdomme og lidelser i dine tænder og i dit tandkød.

Tandlæge Einar Engen råder over det mest moderne tandlæge udstyr til diagnosticering og behandling, her under state of the art røntgen og ultralyds apparater. Samtlige personaler i den lille klinik holder sig løbende opdateret på de seneste behandling metoder og teknikker gennem relevant efteruddannelse og løbende kurser.

Du er, med andre ord, i trygge hænder når du lade Tandlæge Einar Engen varetage dine tænders sundhed. Og så arbejder Tandlæge Einar Engen med nogle af branchens mest kundevenlige priser på standard tand behandlinger.

Du kan læse mere om Tandlæge Einer Engen, og bestille en tid til en indledende konsultation online på hjemmesiden https://tandlaegeodense.dk/.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning