Få den rette hjælp til dit byggeprojekt hos en lokal murer

10 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du have renoveret din bolig, og skal der i den forbindelse opføres nyt murværk? Drømmer du om en solid carport, muret op i sten som passer til dit hus? Eller ønsker du dig en ny, flot havemur, lækre fliser i badeværelset, eller klinker på væggen i dit køkken? Så kan du med fordel overlade arbejdet til en faglært murer.

Hvad laver en murer?

En murers arbejds opgaver begrænser sig nemlig ikke til blot at lægge sten på sten. Mureren kan også hjælpe dig med at tilrettelægge arbejdet omkring dit bygge projekt således at du får det optimale resultat. De fleste murer tilbyder ydermere at udføre en 3D visualisering af din tilbygning, så du kan se hvorledes den kommer til at tage sig ud i færdig stand.

Hvem er Dan Vidar’s Murerforretning?

Dan Vidar’s Murerforretning er din murer i Horsens. Virksomheden blev startet i 1997 af murermester Dan Vidar, og tæller foruden Dan Vidar selv faglærte håndværkere med stor erfaring inden for alle typer murer arbejde.

Når du vælger Dan Vidar’s Murerforretning som din murer i Horsens kan du være sikker på at få løst dine murer opgaver i forbindelse med nybyggeri, ombygning eller tilbygning med finesse og overblik. Hos Dan Vidar’s Murerforretning vægter den solide håndværksmæssige kvalitet og de høje faglige standarder nemlig tungt, og de dygtige og kompetente murere hos Dan Vidar’s Murerforretning bestræber sig altid på at levere det smukkeste stykke kvalitets arbejde. På den måde er du garanteret et langtids holdbart slutresultat, som du kan have glæde af i mange år. Og det uanset om du blot skal have opført en enkelt mur, eller om du skal have muret en hel tilbygning til dit hus op fra bunden.

Du kan læse mere om Dan Vidar’s Murerforretnings ydelser, og få et uforpligtende tilbud på professionelt udført murer arbejde, på hjemmesiden https://www.danvidar.dk/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning