Få den perfekte tandkrone i Bramming

09 januar 2020 Søren Black

editorial

Smil og spis som du plejer

Det kræver kun et enkelt styrt på cyklen, så kan du have mistet den ene af dine fortænder. Og så får du et hul lige der, hvor alle kigger, når du smiler. Det kan selvfølgelig være meget sjovt at lige en pirat lige op til fastelavn. Men i det daglige er det ikke så pænt og uhensigtsmæssigt at mangle en tand. Derfor kan det anbefales, at du får en krone lavet hos et professionelt sted som for eksempel hos Tandlæge Ulf Kretzschmer. Dermed får du igen en pæn mund, når du smiler, og du kan samtidig spise din mad, helt som du gjorde, inden du mistede din oprindelige tand.

Danske kroner er de pæneste

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer møder du et hold af specialister, der kan give dig den helt rigtige krone. Er din tand først ødelagt, kan du selvfølgelig ikke få den tilbage i munden. Men en krone er den perfekte erstatning, der betyder, at du hurtigt glemmer, at du engang var så uheldig at miste en af dine tænder. Tandlæge Ulf Kretzschmer tilbyder dig en krone i enten metal, porcelæn eller metalkeramik. Det afhænger fuldstændig af, hvor i munden du har brug for din nye krone. Nogle kroner er meget solide, mens andre ligner mere din oprindelige tand. Det er i dag muligt at rekvirere kroner fra udlandet til en reduceret pris. Men hos Tandlæge Ulf Kretzschmer benyttes næsten altid danske kroner til dine fortænder, da disse kroner giver det pæneste resultat.

Her kan du føle dig godt tilpas

Tandlæge Ulf Kretzschmer er det perfekte sted at henvende sig for at få lavet tandkroner i bramming. Her tager et dygtigt personale hånd om dine tænder, så du kan føle dig godt tilpas i tandlægens automatiske stol. Udover at tilbyde kroner så kan du også lavet plastfyldninger, implantater og tandblegning Tandlæge Ulf Kretzschmer. Og du kan selvfølgelig også altid komme fordi og få lavet den forebyggende kontrol, der gerne skulle betyde, at du ikke behøver at få boret i dine tænder.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning