Få den bedste hjælp til vvs i København

02 november 2019 Astrid Pedersen

editorial

I forindelse med renovering af køkken eller bad, er der med stor sikkerhed mange opgaver, som du bør overlade til en dygtig vvs’er. Blandt de mest velrenommerede vvs firmaer i København finder du G. Strømann VVS som har residens i det skønne Nordsjælland – nærmere betegnet Charlottenlund.

G. Strømann VVS – hvem er det?

Det familie ejede firma G. Strømann VVS har over 100 år på bagen inden for blandt andet vvs arbejde og ejendoms service. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1899 af Ferdinandt Strømann, og var oprindeligt placeret i Ravnsborggade på Nørrebro. Et par år senere rykkede G. Strømann VVS til Charlottenlund, hvor firmaet siden hen har haft adresse på Jægersborg Allé 11.Denne adresse huser såvel virksomhedens værksted som en butik, i hvilken kunder kan søge inspiration til modernisering og nyindretning af køkken og badeværelse.

I dag er virksomheden under ledelse af femte generation i form af Helene Strømann og VVS-installatør Thomas S. Pedersen. Hvis du vælger at lade G. Strømann VVS forestå dine vvs installationer i forbindelse med renovering eller nybyggeri, er du garanteret en gennemført og professionel service.

De mange medarbejdere, som alle er autoriserede håndværkere med speciale inden for vvs arbejde, dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Du kan derfor trygt vælge at bruge G. Strømann VVS, også selv om du ikke er bosiddende i Charlottenlund. G. Strømann VVS kan hjælpe dig med alle typer vvs og blikkenslager opgaver, lige fra anlæggelse af nye afløb eller flytning af eksisterende til reparation af utætte vandrør eller tilstoppede faldstammer.

Hos G. Strømann VVS kan du også få hjælp til diverse varme installationer i boligen, for eksempel montering og installering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe eller tilslutning til fjernvarme nettet.

Du kan læse mere om de ydelser og services, G. Strømann VVS tilbyder, på https://stroemann.dk/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning