Få den bedste hjælp til hudpleje i Skagen

12 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende i den allernordligste del af Danmark – nærmere betegnet Skagen eller omegn – kan du med fordel vælge den hyggelige og velrenommerede Belle SkinCare som din skønhedsklinik.

Hos Belle SkinCare får du kompetent og professionel skønhedsbehandling i på én og samme tid luksuriøse og afslappede omgivelser. Den dygtige kosmetolog Charlotte, som ejer og driver Belle SkinCare, er uddannet kosmetolog fra teknisk skole i Aabenraa og har der ud over taget kurser i negle teknik samt Elleebana Lash Lift. Og så er Charlotte certificeret Darphin behandler.

Produkter fra det franske brand Darphin anvendes til skønhedsbehandlinger hos Belle SkinCare på lige fod med de utroligt lækre og effektive Comfort Zone produkter som igennem mange år har været skønhedsklinikkernes foretrukne. Med Darphin og Comfort Zone produkter opnås de smukkeste og mest holdbare resultater, da begge produkter er rige på nærende egenskaber. Og så dufter de fantastisk.

Hvilke behandlinger kan jeg booke hos Belle SkinCare i Skagen?

Hos Belle SkinCare tilbydes diverse ansigtsbehandlinger som for eksempel De-Stress, som ved hjælp af frugtsyre får din hud til at live op, Dybderens/teenager behandling, som især retter sig mod det yngre publikum med problematisk hud, og Urban Longevity Facial – en anti age behandling som ved hjælp af frugtsyre peeling reducerer hudens ældnings tegn og får den til at fremstå frisk og levende.

Der ud over kan du hos Belle SkinCare bestille tid til en afslappende og dybdegående massage med velduftende og blødgørende olier. Du kan få fjernet hår på benene, i armhulerne eller i bikinilinjen ved hjælp af voks. Belle SkinCare tilbyder også professionel Shellac behandling til negle på dine hænder og fødder – eventuelt i forbindelse med en lækker manicure eller pedicure. Og så kan du selvfølgelig få tilrettet og farvet dine øjenbryn eller farvet dine vipper for at fremhæve dine øjne og øjenomgivelser.

Bestil tid hos Belle SkinCare via hjemmesiden belleskincare.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning