Få den bedste hjælp til bilen hos den lokale automekaniker

02 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du i den situation, at du netop er flyttet til Odense med hele familien og dennes bil? Så bør du som noget af det første besøge dit lokale autoværksted.

Hvilke services tilbyder Odense Auto-El ApS?

Odense Auto-El ApS er din automekaniker i Odense. Hos Odense Auto-El ApS kan du få fikset alt, hvad der har brug for at blive fikset på din bil, uanset om det drejer sig om udbedring af skader, skift af sommer eller vinter dæk, udskiftning af defekte reservedele eller montering og installering af elektronisk udstyr.

Når du vælger Odense Auto-El ApS som din automekaniker, får du et full service autoværksted befolket med dygtige, faglærte håndværkere og teknikere. Du behøver således kun at have én automekaniker til samtlige opgaver, som relaterer sig til din bil.

Indgår du en service aftale med Odense Auto-El ApS, får du tilmed adgang til en masse ekstra services og rabatter, samt anvendelse af værkstedets faciliteter. Få for eksempel opbevaret dine sommer og vinter dæk, mens disse ikke er i brug, på værkstedets dæk hotel. Eller opnå gode rabatter på ydelser så som antirust behandling og undervogns behandling, så din bil kan leve længere og køre bedre.

Hos Odense Auto-El ApS finder du, foruden kompetente og engagerede mekanikere, auto teknikere og lærlinge – også state of the art udstyr til måling, fejlfinding, reparation og service. Du kan således regne med en top betjening af dig selv og af din bil, når du vælger at gøre Odense Auto-El ApS til dit faste autoværksted i Odense.

Du kan altid svinge forbi Odense Auto-El ApS, som med sin centrale placering ved Odins Bro i Odense har gode tilkørsels forhold uanset hvor du kommer fra. Her kan du få en uforpligtende snak med mekanikeren om din bil og dennes behov for service. Du kan læse mere om Odense Auto-El ApS på oae.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning