Få den bedste behandling af din bil på det lokale autoværksted

02 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som bilejer har du sikkert mere end én gang måttet erfare, at biler ikke lever evigt. Langt de fleste mennesker, som har ejet én eller flere biler igennem deres liv, har oplevet, at bilen enten har pådraget sig en skade (for eksempel en bule, en ridse eller et stenslag) eller at en eller flere af bilens dele er stået af.

Hvad end det drejer sig om en drivrem, som skal skiftes, eller en bremsevæske ledning, som er sprunget læk, er det vigtigt, at skaden udbedres på et professionelt autoværksted. Og her er det samtidig en kæmpe fordel, hvis værkstedet ligger tæt på din bopæl, så du ikke skal transportere dig selv og bilen mange kilometer for at få udskiftet en reservedel eller rettet en bule ud.

Find dit lokale autoværksted i Skanderborg

Er du bosiddende i Skanderborg eller allernærmeste opland, kan du med fordel vælge Lindgaard Auto som dit autoværksted. Lindgaard Auto er et etableret og pålideligt autoværksted med mange år – og tilsvarende lang erfaring – på bagen.

Hos Lindgaard Auto er du garanteret en service, som på én og samme tid er kundevendt, personlig og stærkt professionel. Din bil er i trygge og sikre hænder hos det fagligt veluddannede personale hos Lindgaard Auto – og din vil udelukkende blive behandlet med det mest moderne udstyr og de bedste materialer. Lindgaard Auto går for eksempel meget højt op i kun at anvende reservedele, som i kvalitet og standard som minimum svarer til de oprindelige dele. Og så råder det veludrustede værksted over det nyeste udstyr inden for måle teknik og øvrige service ydelser.

Hvad er fordelen ved at vælge Lindgaard Auto?

Når du vælger Lindgaard Auto som dit autoværksted i Skanderborg, får du fordelen af dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at yde dig og din bil den optimale service. Læs mere om Lindgaard Auto på https://www.lindgaardauto.dk/ 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning