Få bedre lydforhold med akustikregulering

27 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det her er ikke så meget beregnet til et lydstudie, hvor man indspiller musik, og det skal hellere ikke handle om at lydisolere lokaler, så man af samme grund kan indspille larmende instrumenter eller øve sig på deslige.

Der er tale om mere almindelige arbejdssituationer, som de fleste af os bevæger os i, men hvor lyden er for larmende, rundende og støjende til, at man kan fungere normalt i de omgivelser.

Den slags findes der heldigvis løsninger på, hvor man kan få produkter, der egner sig til din arbejdsplads, virksomhed eller firma, hvor det kan gøre godt at dæmpe decibelniveauet.

Tjek det ud her: https://www.skov-industri.dk/vi-tilbyder/akustikregulering/

For man var måske ikke klar over, hvordan lyden ville komme til at være, da man opførte en bygning såsom et lager, eller man har indført tungt maskineri derinde til at arbejde med, som man ikke havde kalkuleret med i sin tid.

Giv bedre arbejdssituationer med akustikregulering

Man har jo kun sin hørelse, som den er, og hvis den bliver udsat for alt for høje lydforhold, så kan man få reduceret sin hørelse eller helt miste den, hvis man er uheldig – og så hjælper et høreapparat ikke så meget.

Tænk også på, hvor forfærdeligt det vil være at arbejde et sted, hvor lyden rikochetterer rundt omkring dig, bliver forstærket og næsten trænger ind i kraniet på dig som uudholdelig støj.

Det er ikke til at arbejde under, og selvom en løsning kan være at give høreværn til de ansatte, så er det jo ikke gavnligt, hvis de ansatte skal kommunikere sammen.

Derfor bør man se nærmere på akustikregulering, så man kan skabe nogle arbejdsforhold for eksempel, som der er meget mere duelige, end hvad man har nu.

Det er en investering, der er værd at bruge tid og penge på, da det vil gøre godt for de ansattes ve og vel. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning