Er den hundeseng ikke lige i overkanten af luksus?

14 december 2020 Anders Lundtang Hansen
Er den hundeseng ikke lige i overkanten af luksus?

Der er dem, for hvem de ikke kan sove, medmindre hunden kommer med dem op i sengen, så de kan boltre sig sammen der. Så er der dem, der ser det som ulækkert og uhygiejnisk, når hunden tager sine lopper med op i sengen og fælder sin pels af. Der skal være et skarpt hierarki opdelt mellem hunde og mennesker.

Det gælder deres manglende adgang til andre møbler. De har deres kurv, så det må være nok.

Men så findes der angiveligt sådan noget som en hundeseng, opdager man, hvortil man så tænker, at nu er skruen da helt faldet ud angående at gi’ ens kræ for meget luksus.

Så må man da virkelig ikke at have andet at gå op i eller bruge ens penge på, hvis man ligefrem køber en hel seng til hunden!

Men så har man nok den forkerte opfattelse af, hvad en hundeseng er.

En hundeseng er ikke en menneskeseng

Hvis man ser nærmere på, hvad en hundeseng er, så minder den skam mere om en hundekurv, end den minder om en menneskeseng.

Det er da klart, at den ser ud at lidt mere og er mere behagelig end en hundekurv eller et gulvtæppe, men hunden må jo også godt have det lidt godt udover det sædvanlige.

Man giver den jo også lidt lækkert at spise nogle gange, selvom man godt ved, den måske ikke har godt af det i længden og kan blive tyk.

Så hvorfor skulle hunden da ikke have lov til at ligge godt, når den skal slappe af, have sig en lur eller sove igennem om natten?

Det er jo på den måde, du får en hund, der er godt udhvilet og klar til dagens udfordringer og leg.

Man skal jo ikke se det som en drømmeseng eller lignende, som hunden får for sig selv – det er måske lige i overkanten.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning